Politika privatnosti

Ova politika privatnosti definira kako Beliva koristi i štiti sve osobne podatke koje vi dajete na uvid Belivi.

Beliva (u nastavku „Mi“) obrađuje osobne podatke koje su mu pružili njegovi newsletter pretplatnici, klijenti i partneri. U ovoj izjavi o Politici privatnosti se objašnjava kako i zašto obrađujemo Vaše osobne podatke.

Naša Politika privatnosti odnose se na komunikaciju i usluge koje nudi Beliva prema newsletter pretplatnicima, klijentima i partnerima.

Beliva zadržava pravo periodičke izmjene ove Politike privatnosti. Svaka izmjena ili nadopuna Politike privatnosti šalje se na vašu email adresu i stavlja na web stranicu. Trebali biste povremeno provjeriti ovu stranicu kako biste se uvjerili da su sve izmjene u skladu s Vašim željama. Ova Politika privatnosti stupa na snagu s danom njene objave na ovim internet stranicama.

Tko smo mi?

Beliva, vlasnik Iva Belé Success Concepta pruža usluge s područja edukacija, organizacije evenata i poslovnog savjetovanja. Sjedište Beliva je u Zagrebu, Hrvatska.

Što skupljamo

Na našim prijavama na newsletter, prijavama na naša događanja i prijavama za poslovno savjetovanja prikupljamo osobne podatke i podatke o kompanijama. Pod osobnim podacima misli se na osobne informacije koje ste dobrovoljno ostavili putem formi na našem webu, društvenim mrežama ili kroz formu za korisnički profil unutar našeg newslettera, a koje su potrebne za ispunjenje svrhe pružanja usluge ili uspostavljanja poslovnog odnosa, i u slučaju newsletter prijave za slanje marketinških poruka.

Za potrebe pružanja usluga (odgovor na upit, prijava na treninge, kreiranje ponuda, uspostavljanje poslovnog kontakta), obrađujemo sljedeće podatke:
-ime
-prezime
-e-mail adresa
-broj mobitela
-grad
-fizička ili pravna osoba

Za potrebe slanja newslettera obrađujemo slijedeće podatke:
-e-mail adresa
-ime
-prezime

Što radimo s prikupljenim informacijama

Osobne podatke prikupljamo preko forme za prijavu na newsletter i obrađujemo da bismo slali (personalizirane) newslettere u kojima naši pretplatnici dobivaju Dnevnu dozu positive i informacije

U svakom trenutku možete odjaviti naš Newsletter putem linka za odjavu koji se nalazi u svakom našem newsletteru.

Isto tako, osobne podatke prikupljamo i obrađujemo preko kontakt forme na našoj web stranici kako bismo našim potencijalnim klijentima slali ponude i uspostavili poslovni kontakt. Podaci su dostupni djelatnicima kojima su nužni za obavljanje posla.

Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni

Vaše podatke čuvamo toliko dugo dok postoji svrha za čuvanje i obradu.
• ugovori i dokumentacija: 11 godina
• podaci o newsletter pretplatnicima: za vrijeme trajanja privole na newsletter

Prava ispitanika

Vezano na prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka, imate sljedeća prava koja smo Vam dužni osigurati:
1. Pravo na pristup
2. Pravo na ispravak
3. Pravo na brisanje
4. Pravo na ograničenje obrade
5. Prenosivost podataka
6. Pravo na prigovor
7. Podnošenje pritužbe nadzornom tijelu

1. Pravo na pristup

Imate pravo dobiti od nas potvrdu obrađuju li se Vaši osobni podaci te ako se obrađuju, pristup osobnim podacima i sljedećim informacijama: svrsi obrade, kategorijama osobnih podataka o kojima je riječ, primateljima osobnih podataka te ostala prava koja su gore navedena. Ako se podaci prenose i obrađuju izvan EU, imate pravo na informaciju o posebnim zaštitnim mjerama. Kada je to moguće, možete dobiti kopiju osobnih podataka koji se obrađuju.

2. Pravo na ispravak

Imate pravo ishoditi od nas ispravak, bez nepotrebnog odgađanja, netočnih osobnih podataka koji se na Vas odnose. Uzimajući u obzir svrhe obrade, imate pravo dopuniti nepotpune osobne podatke, među ostalim i davanjem dodatne izjave

3. Pravo na brisanje i povlačenje privole

Imate pravo zatražiti brisanje I povlačenje privole pohranjenih osobnih podataka. Da biste to učinili, pošaljite svoj zahtjev na: info@ivabele.com. U slučaju otkazivanja pretplate ne newsletter i povlačenja privole, jednostavno kliknite na hipervezu u newsletteru za otkazivanje pretplate i prestat ćemo slati email-ove.

4. Pravo na ograničenje obrade

U posebnim okolnostima, imate pravo ograničiti obradu vaših osobnih podataka. Da biste zatražili ograničenje, molimo Vas da nas kontaktirate na: info@ivabele.com

5. Pravo na prenosivost podataka

Imate pravo primati svoje osobne podatke (koji se tiču samo vas) u strukturiranom, uobičajenom obliku i strojno čitljivom formatu (“prenosivost podataka”) i imate pravo prenijeti ove podatke drugom kontroloru podataka. Da biste zatražili prenosivost podataka, molimo Vas da nas kontaktirate na: info@ivabele.com

6. Pravo na prigovor

Ako se obrada osobnih podataka zasniva na ostvarenju naših legitimnih interesa, imate pravo na temelju svoje posebne situacije u svakom trenutku uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na Vas. Ako uložite takav prigovor, nećemo više obrađivati Vaše osobne podatke, osim ako dokažemo da postoje uvjerljivi legitimni razlozi za obradu koji nadilaze interese, prava i slobode ispitanika ili radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva.

7. Podnošenje pritužbe nadzornom tijelu

U slučaju potrebe za zaštitom prava možete obratiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Upravljanje vašim osobnim podacima

Nećemo prodavati, distribuirati ili iznajmljivati vaše osobne podatke bilo kojim trećim stranama osim ukoliko budemo obvezni zakonom to učiniti. Možemo koristiti Vaše osobne podatke kako bi vam poslali promotivne ponude ili informacije koje su unutar vašeg područja interesa a povezane su uz naše usluge i proizvode.

Ukoliko mislite da vaši podaci koji se nalaze kod nas nisu točni ili želite da ih uklonimo iz naše baze podataka, molimo kontaktirajte nas putem e-maila info@ivabele.com, kontakt obrasca ili putem telefona.

Kontakt informacije radi ostvarenja Vaših prava:

Molimo kontaktirajte nas na adresi: info@ivabele.com ili na broj telefona +385 91 37 37 737.

Vaše upite i zahtjeve obradit ćemo bez nepotrebnog odgađanja i u skladu s zakonskim obvezama te ćemo Vas informirati o mjerama koje smo poduzeli.

Hvala na povjerenju!